IMPRESSIÓ DE PLANELLS

Imprimeix els teus planells o altres documents amb el format que vulguis, des d’un Din-A2 fins a un Din-A0 o la mida que tinguis el document. L’amplada màxima que et podem fer és de 106 cm. 

IMPRESSIÓ DE CARTELLERIA

A l’igual que els planells, també pots imprimir cartells, fotos, dissenys, i tot el que vulguis amb el tamany desitjat. Normalment per aquests tipus d’impressió farem servir paper de més qualitat (cartolina, paper fotogràfic, vinil, etc.).

CANVAS O FOTO LLENÇ

Una altra opció d’impressió és el canvas, que consisteix en imprimir la teva foto o imatge sobre tela, per després col·locar-la en un bastidor de fusta. Pots fer la mida que vulguis, des d’un Din-A4 fins a 120 x 80 cm. És una gran idea de regal. 

Roll-up

Si vols que el teu negoci o projecte sigui ben visible a tothom, una de les millors opcions és el Roll-up. Es tracta d’una impressió de gran format muntada en un sistema metàl·lic que permet el seu enrotllament per tal de que ho puguis portar allà on faci falta. Les mides més habituals són de 85 x 200 cm i de 100 x 200 cm, i t’ho entreguem en una bossa de transport. També disposem de mini roll-ups de mides Din-A4 i Din-A3.